Както обичаме да казваме: Момичетата сме навсякъде - и когато чухме

...
Както обичаме да казваме: Момичетата сме навсякъде - и когато чухме
Коментари Харесай

Доса́ми – новият дом на градското изкуство

Както обичаме да споделяме: " Момичетата сме на всички места " - и когато чухме за откриването на ново арт пространство в София, нямаше по какъв начин да пропуснем. Именно по тази причина този четвъртък ще се отправим към ул. " Искър " 16, където отваря порти място, на което да се съкрати дистанцията сред феновете и създателите на по-съвременните изкуства.

 обещава да е непрестанно изменящо се място за изложения, събития, курсове, уъркшопи и споделено пространство за творчество за актьори.
 Историци с апел 24 май да е народен празник 25 окт 2022 | Историци оферират за народен празник да бъде разгласен 24 май - Ден на българското слово, култура и просвета,...
Откриването ще е в две елементи:  Джаз концерт на Blunea , които ще показват част от своят нов авторски албум Blunea Jazz Strings и Изложба на селектирани работи на първите актьори , които се включват в плана.

През идните месеци те ще проведат разнообразни курсове и уъркшопи от тяхната експертиза, в които всеки ще може да тества разнообразни техники. Артистите в календара на пространството са: Дарена Георгиева, Ния Пушкарова, Николай Найденов, Нона Куманова и още. 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР